mandag 24. august 2009

Mitt sommerparadis - 3 -

Jeg gir meg ikke og kommer med nok et innlegg fra Spania. Håper dere ikke blir lei.... Tror nok jeg ikke er helt ferdig med sommeren rent mentalt:-)

Her er spisestua med kjøkkenet i bakgrunnen:Beholdt det gamle bordet, men måtte bytte ut stolene som hørte til. Liker å blande noe nytt og moderne sammen med alt det gamle og er veldig fornøyd med de hvite skinnstolene. Mega-gode å sitte på. Skulle nok at stylet litt før jeg tok bilder, men, men....

Kjøkkenet er lite, men velfungerende. Innredning fra IKEA og hvit steinplate fra en lokal leverandør. Ikke så lett å se på bildet, men jeg har samlet gamle blå og hvite tallerkner, skåler og dekkefat en god stund og tatt det med hit. Det meste fra loppis og bruktmarked. Det er utrolig hvor mye jeg egentlig har hatt med i kofferten som ikke har vært klær!Jeg nærmer meg 10.000 besøkende på bloggen min og i den forbindelse drar jeg i gang en "konkurranse" eller kanskje mer passende å kalle det en "utlodding". Tenker det blir noen av smykkene mine denne gangen også...følg med i neste innlegg...:-)

12 kommentarer:

Josefine sa...

Heisan

Spisestuen ble lekker med å blande nytt og gammelt. Herlig å se en litt anderledes stue...til å bli glad av!
Nydelig og spesiell kommode også...

Mange fine detaljer på kjøkkenet. Artig å se blandingen mellom det norske og det spanske:)

Skjønner du har kost deg i sommer...tipper du gleder deg til neste tur! Klem

moa sa...

hei ingrid -
..takk igjen for hilsen!
ojoj - til både innlegget 2 & 3 fra ditt sommerparadis...Flott mix av nytt og gammelt..norskt og spanskt - dette likte jeg!
skjønner godt at dere stortrives der nede, ja!!!!
..ha en fortsatt fin kveld -
moaklem

Margrethes hus og hage sa...

For et herlig sted dere har! Jeg er enig med deg: Utrolig hva du har fått med deg i kofferten, OG at det er like helt når dere har pakket det ut! Morsomt å samle tallerkener, da :)

Tirsdagshilsen fra Margrethe

Crinoline sa...

Hei,Ingrid.Vi interiørbloggere blir vel aldri lei interiør... Likte veldig godt blandingen av nytt og gammelt.I stuen har vi hvitt bord og brune stoler. Åpne tallerkenhyller er så fint. Klart jeg vil være med i utlodningen,følger med.Klem fra Crinoline

Balke gård sa...

Hei igjen, du er da bare SÅ flink å blande nytt og gammelt!! Knallfint!!!! Drømmested! Klem

GundaM sa...

Spennende, og så artig med den vakre linselusa di ;) Hihi

Linda sa...

Heisan, nå har jeg kikket på alle bildene fra deres feriested i Spania.
Jeg kan ikke si annet enn at dette var utrolig lekkert!
Vakkert interiør og en herlig atmosfære!
Nydelige puter i smijernssenga også!

Klem fra Linda

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Sånn en herlig plass dere har. Heldige dere;)
Mange spennde inredingsdetaljer her. Her tar vi neste bloggtreff;)

ha en skjønn kveld
Klem:)

Anita fra hjerterommet sa...

Nydelig å blande nytt og gamelt.. igjen en kul plakat du har på kommoden.. den regelen har vi her i huset også.. Mom`s the boss :)

Gleder meg til utlodning, du lager jo så mye nydelig. Var innom bloggen til malivia og så det vakre smykkket du hadde laget til henne!

Drøm søtt!

aase sa...

Så vakker leilighet dere har der!! Flott å bruke store tunge møbler og alt det hvite blandet!!Jeg digger den stilen!! spennnede med konkurranse av de lekre smykkene!!

Maliva`s verden sa...

Go`morgen....takk for igår.Alltid like inspirerende og gøy å være sammen med deg:o)Ingen tvil om at du har klart å ha en gjennomført stil der nede...Lekkert har du det.Ps!nå er jeg spent på om ....falt i smak.Klem fra meg

liven sa...

Åneida....blir ikke lei!!
så fint i leiligheten din!!
Mange fine saker...og blå og hvite saker...ja det liker jeg!!1

ha en fin onsdagskveld:o)