fredag 21. august 2009

Mitt sommerparadis - 1 -


Mitt sommerparadis er i det solrike Spania. Der har vi et herlig sted hvor vi er hele sommeren. I hvertfall barna og jeg. Min bedre halvdel noe kortere pga av jobb.....noen må jo jobbe også....(hi-hi).
Vi kjøpte et oppussingsprosjekt og har brukt de siste par årene på å gjøre det ferdig. Det er ikke stort, men vi har en ganske stor balkong utenfor stua og en diger takterrasse hvor vi tilbringer mye tid døgnet rundt. Det er fra disse to stedene bildene jeg viser her er fra. Noen har kanskje fått med seg at jeg lærer meg spansk....nå skjønner dere grunnen:-)
Tenkte å vise flere bilder i senere innlegg om hvordan det er inne.
Det var ikke lett å finne møbler og stæsj etter vår smak i en liten by sør i Spania, men med litt tålmodighet syns jeg at vi har funnet noen perler. I tillegg har jeg hatt med mange småting hjemmefra.Dette gamle bordet som står på balkongen er kjøpt hos den eneste brukthandleren jeg har funnet i mils omkrets. Men han hadde til gjengjeld mange flotte ting.Hundene var selvfølgelig med. Klarer ikke å være så lenge borte fra dem, og de takler flyturen helt greit. Her er Jenny linselus.Blomster og planter finnes i et utrolig rikt utvalg til latterlige priser sammenlignet med hjemme. Klappbordet er hjemmefra.Det gamle vaskevannsfatet og kannen er fra brukthandleren. Lanternen er tatt med fra Norge, likeså skiltene.Her er sittegruppen på takterrassen. Til min store glede oppdaget jeg at IKEA hadde varehus 1 times kjøring unna. Daybed´en er derfra og ikke sjelden er det en av oss som sover ute i den.
Kjenner dere igjen pottene? De er fra Kid:-)
Disse plantet jeg ut i bedet ved inngangen like før jeg dro hjem. Er spent om de overlever til neste gang. Vet ikke hva de heter, men nydelige er de.
Ja, det var en liten smakebit fra mitt sommerparadis. Mere vil følge:-)
Ønsker alle som er innom en herlig helg!

17 kommentarer:

Beate sa...

Hei.
Så heldige dere er som har et så flott sted i Spania.
Måtte smile litt når jeg så alle tingene du har kjøpt her hjemme. Er det typisk interiørdamer å ha kofferten full av stasj i steden for klær eller...

Ha en fin dag!

Beate

Hilde Heimdal sa...

åååå for en drømmeplass !!

Heldige dere er altså, tenker dere koser dere der ja!

Leste det du skrev under her, og jeg føler så med deg over å ha mistet din mor. !!!

Har opplevd det samme selv, mamma døde i 2003 etter 17 år med sykdom.....Selv om de var syke så er det like vondt å miste de, man kan aldri bli forberedt på å miste sine kjære....

Føler så med deg ...

Klem Hilde :o)

Balke gård sa...

Fantastisk balkong!! Skjønner dere nyter sommeren der, ja! regn her..._( Så nydelig det sinkhjerte var dandert!! God helg fra marianne:-)

Crinoline sa...

Hei,Ingrid.Så det er her du har tilbragt sommeren.Familien hadde hus i Spania i mange år,men solgte for en del år siden. Jeg falt pladask for terrassene,her var det mange ideer å ta med seg til neste sommer.Gleder meg til å se mere.Ønsker deg en god helg.Klem

Verandasol sa...

Åhh det så jo utrolig flott ut! SÅ koselig du har fått gjort det der og. Masse fine detaljer :)

Anita fra hjerterommet sa...

ÅÅ må være herlig å ha sitt eget sted i spania.. så fint du har det! En sånn daybed virker bare så utrolig koselig, romantisk på en måte... tror nok det er noe jeg også vil ha, men kanskje ikke så anvendelig på en hytte i norge som i spania.. he he

gleder meg til du viser flere bilder fra stedet ditt!

Ha en riktig fin helg!

Margrethes hus og hage sa...

For et herlig sommerparadis dere har! Det ser virkelig koselig ut! Skjønner godt dere må ha med de firbente, særlig når feriene blir over litt tid.

Planteprisene i Spania skulle jeg gjerne hatt her hjemme...

Ha en fin helg :) Hilsen Margrethe

Frk. T sa...

Hola Missfrys og velkommen tilbake fra vakre Spania: ) En hel sommer i sydlige og solrike strøk hørtes virkelig ikke dumt ut, kan tenke meg dere har hatt det bra.. Her hjemme har høsten kommet, temperaturen er fremdeles god, men det er høst i luften!

Ønsker deg en nydelig helg, klem fra meg: )

Thea sa...

så koslig terasse da:) Og Spania er et herlig land!!! Ferierer der så ofte vi kan. En by nord for Barcelona er vårt "faste" paradis.. Gleder meg til å se mer av hva du har inne også jeg:)

liven sa...

så heldige dere er da!!
Tenk å ha "hytte" i Spania!!
Fint på terrassen din......mange koselige saker du har her!!
Hadde jeg hatt noe slikt så ville jeg nok tilbragt mye tid her ja!!

ha en fin helg MissFryd:o)

GundaM sa...

Herligheten så glad jeg ble da ejg så en kommentar fra deg igjen!!

Og så er det i vakre Spania du har vært, for et flott sted dere har her da;) Men godt å ha deg hjemme igjen og.

Søndagsklem fra meg

Maliva`s verden sa...

Hei du vakre..Så gøy at du deler med oss bilder fra deres paradis der nede i Spania.Vakre detaljer som alltid hos deg..og Maliva falt jo pladask for duken du har der...med tekst.Er det voksduk?kjøpt hvor?Ellers håper jeg du nyter sommerværet som endelig har kommet til Norge...pussig,nå når vi begynner og forberede oss for høsten her i blogglandia....Men bedre sent enn aldri..Klem fra Maliva

moa sa...

hei ingrid -
..løkki dere..!!!!
for et drømmested dere har...i vakre spania...så koselig du har laget i stand, på terrassen....nydelig!
må jo være en drøm og få tilbringe mange uker i året på sitt eget sted...
håper helgen har vært fin!
moaklem

Maliva`s verden sa...

Hei igjen...jeg står akkurat midt oppi noe spennende om dagen.Men skal på et lite bloggtreff i Drammen på tirsd.Fint hvis vi kunne kanskje tatt en prat på hjemover veien,et eller annet sted?vi tekstes nærmere:o)klem

Josefine sa...

Heisan...så kjekt å ha deg på blogg igjen! Gratulerer med leilighet i Spania...så heldig dere er. Og så spennende med innredningen...tipper dere har kost dere med det også selv om det er litt arbeid og. Imponert over hvor fint dere har fått det, takterrassen ble råfin:)

Ønsker deg en fin kveld og en flott ny uke, klem

Hulda sa...

Skal si dere har det deilig i Spanias sol. :) Artig at du tok Kid-kurvene med deg dit. :)

Anette sa...

Så koselig Veranda plass!!
Her kunne jeg fint kost meg i mange mange timer!

Kjempe flott blogg du har!
Denne skal jeg besøke oftere.

Ha en fin høstkveld.