lørdag 14. mars 2009

Produktiv helg

Denne helgen har jeg stort sett holdt meg hjemme og ryddet i huset, vasket tøy og malt. Nedenfor kan dere se før- og etterbilder, eller egentlig etter- og førbilder :-0


Den lille bordet:


Har hatt dette lille bordet på hytta, men da den ble solgt i fjor sommer kom bordet hjem uten å få noen plass. På hytta var det helt greit at det var gult (er egenlig ganske glad i gult), men hjemme passer ikke det, syns jeg. Så nå er det malt og jeg er veldig fornøyd.


Den lille krakken:


Denne trappe-krakken fra IKEA er det nok mange som kjenner igjen:-) Først beiset jeg den mørk, gned den inn med stearin, så malte jeg den hvit før jeg til slutt pusset med sandpapir. Den skal jeg ha i vaskekjelleren.


Den lille knaggrekka eller hva det nå blir:


Denne saken fant jeg i en bruktbutikk for en tid tilbake. Den har stått i garasjen i påvente av tid og lyst. Tror den har tilhørt en seng eller en skjenk. Den er 126 lang. Har bare malt den foreløpig. Trodde først jeg skulle lage en kul knaggrekke, men egentlig har jeg ikke bruk for det, så nå lurer jeg på å kjøpe en søt sjablong som passer og henge den over en dør eller bare på veggen. Noen som har tips, så tar jeg gjerne i mot:-)


11 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei du...Nå sitter jeg på Hedemarken og låner meg en Pc:O)Skal si du har vært produktiv i helgen...Så fint det ble...En sjablong hadde jo vært tingen da...Nå skal jeg straks ut på 2 bruktbutikker,håper jeg finner gamle vinduer jeg da vøtt...Si ifra hvis du kommer over noen...fortsatt go`helg til deg fra meg

Hulda sa...

Så flott det ble! Bordet er ikke til å kjenne igjen! Kjempefint. Likte også veldig godt krakken, virkelig skjønn. Kan jo brukes både inne og ute den.

Josefine sa...

Hei...bare helt utrolig hva litt hvit maling gjør...det ble kjempefint! Skal si du har fått gjort mye i dag. Kos deg på lørdagskvelden, klem

OdaAnna sa...

Så mye flott da! Fin bligg du har:) Jeg strikker gjerne tøfler til deg, send meg bare en mail så kan vi avtale der:) ac.juliussen@gmail.com

moa sa...

hei,hei på en lørdagskveld :0)
..du verden som du har stått på, og tryllet med hvitmalingen...så kjempefint det ble! klapp deg på skulderen og vær stolt for dagens bragd..ja er det ikke morsomt for oss mammene å erte litt, disse barna..haha, jeg blir så lattermild av disse uttrykkene, og kroppsspråket deres, hihi..
..ha en fortsatt koselig kveld!
moaklem

My home is my Castle - by Kari sa...

Åhh for noen nydelige og søte møbler :) Og så flotte de ble :)

Klem,Kari

L i n d a l o v e sa...

Så flink du er!! Ble kjempetøft! :o)

liven sa...

Så fint dette ble!!
Dette bordet ditt var jo bare så skjønt:o)

Ønsker deg en flott søndag:o)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Du har virkelig vært megasuperproduktiv og så fiiiint det ble!

Har også bursdag snart (24 mars) når har du?

Ble jo KNALLGLAD når jeg leste at du digger bloggen min kjære FRYD!!!!!!:O)Tusen takk....

Har kjøpt noen bilder av en kunstner som har hatt utstillinger på Galleri Nobel som jeg ikke blir lei! De har SÅ mye jeg liker og de har også bilder som er litt "billigere" og det er jo ikke å forakte :o)

Klemmer,
Vibeke

Livs Lyst sa...

Ble litt nyskjerrig: hvorfor gned du den lille Ikea-"trappen" inn med stearin? Får man en eller annen effekt av det?
(Jeg skjønner det med det mørke under. Hihi)

Den ble i alle fall fin!!

Hilsen Ljo :O)

Himlarum sa...

Visst blir det en helt annan sak när man målar om!!!

Ann-Helen