mandag 31. mai 2010

Frogner-impulser

I dag møtte jeg en venninne til lunsj i Frognerparken. En perfekt dag med strålende sol og over 20 grader. Etterpå ruslet vi en liten tur på Frogner og tittet i butikkene.

Her er noe av det vi så:


Tøffe og røffe lykter i rustent metall og gjenbruksmaterialer.


Mye naturmaterialer. Denne var kul syns jeg.


Er veldig svak for Hortensia og i denne kassen...sukk...






Dette keramikkfatet var bare helt nydelig syns jeg. Det skal sies at det var fryktelig dyrt og ble nok ikke med meg hjem.
Se så lekkert det er med kubbelys og pyntet med småblomster i litt vann.


Og disse lysene var også bare helt herlige, pyntet med blomster som tørker vakkert festet med tynn ståltråd. Det skal jeg prøve:-)



Håper solen skinner der du er også:-) Ha en herlig uke!!

Klem fra Missfryd

onsdag 26. mai 2010

Fra teletrøbbel til sarte skjønnheter

Tror dere ikke teleledningen til huset vårt løsnet og hang som en slapp hengekøye fra hushjørnet til telefonstålpen over gata. Den stoppet alle biler over en viss høyde, som måtte holde ledningen oppe med en lang planke for å kunne passere. I går kom Telenor og ordnet det hele, så nå har vi både telefonlinje og internettilkobling igjen. Men, (og nå kommer jeg til poenget) jeg fikk ikke blogget i pinsen som jeg hadde planlagt på grunn av dette. Noe dritt, men nå er jeg på nett igjen skal jeg endelig få tatt en runde:-)



Disse har jeg funnet i et hjørne av tomten vår som er mer eller mindre gjengrodd.


Syns de er veldig nydelige, sarte og spinkle. Vet ikke hvor lenge de står avskårne, men jeg kunne ikke dy meg. Noen som vet hva de heter?


Jeg måtte bare knipse et par bilder av dette bordet under her som jeg så på Verket Interiør. Har sett europaller brukt som bord før, men syns dette var spesielt lekkert med ekstra store hjul og gråmalt.



Kunne sikkert vært både fint og praktisk ute på terrassen med mange vakre potteplanter på i forskjellige størrelser og i forskjellige potteskjulere, kanskje med en madonnafigur i stein også....ser det for meg...fint:-) Hva tror du?

fredag 21. mai 2010

Se så fint!

Tiden flyr og nå står pinsen for tur allerede. Det har vært noen flotte mai-dager så langt og det er utrolig hvor grønt og fint det er blitt ute. Jeg har mye å gjøre om dagen så det blir litt mindre blogging på meg, men i løpet av pinsen håper jeg å få tatt en skikkelig bloggrunde. Det gleder jeg meg til:-)

Dette vakre speilet fra Covent Garden har stått på ønskelista mi.
Nå er det mitt!! Har ikke hengt det opp ennå, må vente til jeg er helt sikker på hvor det skal henge. Det er veldig stort, 163 cm høyt! Er det ikke fint?



God pinse og med det sender jeg en liten rosebukett til dere alle:-)




onsdag 5. mai 2010

Årets første liljekonvall


Riktig nok er det årets først liljekonvall for meg, men den er ikke plukket ute. Det er vel ennå noen uker til den dukker opp i naturen her på østlandet. Denne har vokst opp i et drivhus og deretter kjøpt i en blomsterbutikk av meg:-) Nå pryder den inngangspartiet vårt.




Tusen takk for alle hyggelige, interesserte og nysgjerrige kommentarer ang. mine nye prosjekter på jobbfronten. Jeg skal lage et eget innlegg om det snart, og kan si så mye som at jeg "bobler over" av entusiasme ....:-)

Ha en fortsatt fin mai-uke der ute!

lørdag 1. mai 2010

På ønskelista + en liten nyhet:-)



Dette unike speilet på bildet over her laget i metall etter en gammel fransk design og denne vakre lysekrona nedenfor står øverst på ønskelista mi. Begge fra Covent Garden Collections.

Bildene er tatt fra deres showroom i Oslo.


Uten å røpe for mye kan jeg fortelle at jeg har begynt et samarbeid med Covent Garden som er VELDIG spennende, og jeg skal fortelle mer om det siden.....

Ønsker dere en fortsatt god 1. mai-helg!